Velkommen til Western Academy of Medical Qigong Scandic Havna Tjøme - 6 - 7 mai.Vi har igjen gleden av å invitere til en spennende og inspirerende qigongsamling. Det vil delta flere instruktører som vil sikre at alle deltagerne får god oppfølging.

Samlingen arrangeres på Rica Havna Hotel, som ligger i flotte og avslappende omgivelser på Tjøme. Vi ønsker å arrangere en qigongsamling som er både utbytterik og samlende. Hovedfokus vil være trening av nye nivåer, men vi vil også legge inn en teoretisk del. Temaet for teorien vil være elementet Jord. Vi håper at så mange som mulig ønske å delta


Priser: inkl. deltageravgift, leie av lokale og materlell.
Nei Ging Gong del 1 eller 2 kr. 3.000,-
Nei Ging Gong del 3 kr. 3.000,-
Luo Han Gong, ny stilling kr. 2.400,-
Kong Jing Gong, nytt nivå kr. 2.600,-

Kun deltagelse for dere som trener Medical Qigong, WAMQ.

kr.    600,-Overnatting inkludert helpensjon pr. natt
Pr. person i De Lux leilighet kr. 1.495,-
Pr. person i enkeltrom kr. 1.495,-
Dagpakke (kaffe, lunsj, møterom) kr.   450,-.
Lunch søndag kr.   295,-.


Hva må du selv gjøre?

  • Bindende påmelding innen 8. APRIL 2017.
  • Når du melder deg på, er det viktig at du opplyser om følgende.
  • Hvilket nivå i NGG du ønsker å delta på/hvilken Luo-stilling du ønsker og alternativt kun ønsker å delta.
  • Om du ønsker enkeltrom.
  • Navnet på den du ønsker å dele dobbeltrom med.
  • Hvis du er allergisk eller det er andre ting du ikke kan spise, oppgi hva du kan spise.

SPA, Fitness senter og svømmebasseng

Bruk av fitnessavdelingen og svømmebassenget er inkludert i prisen. Det er også muligheter for å nyte velfortjent pleie på hotellets spa. Dersom du ønsker å unne deg en behandling under oppholdet, kan det være lurt å være tidlig ute med å bestille tid. Dette gjøres da direkte til hotellet, og kan gjøres enten på deres nettsider eller på telefon 33 30 30 30.

 

Generell informasjon:

Vi ber deg ha med penn og papir for kursets teoretiske del og behagelig treningstøy samt tykke sokker for den praktiske delen.

 

Beliggenhet:

Time Ekspressens linje 8 har avgang hver hele time fra Oslo Bussterminal via Dokkveien, Vika, Sjølyst, Skøyen, Lysaker og Ramstadsletta mot Tjøme.

 

Nærmeste flyplass er Sandefjord Lufthavn Torp som er omtrent 40 minutters kjøring fra Tjøme. Fra Oslo Lufthavn Gardermoen tar det omtrent 2,5 time å kjøre til Tjøme. NSB har avgang til Tønsberg fra begge disse flyplassene. Fra Tønsberg til Tjøme kan du reise enten med buss eller med taxi, Busstider finner du enkelt på www.vkt.no.

 

Reiser du med bil kan du finne veibeskrivelse på hotellets hjemmeside.


For mer informasjon om samlingen ta kontakt på e-post ved å klikke her eller sende til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

For informasjon om kurset og påmelding: klikk her


VELKOMMEN!

Western Academy of Medical Qigong