Eksisterende kurseltakere Western Academy of Medical Qigong - nettportalenHei og velkommen til delen av vår nettportal for dere som har deltatt i våre kurs. Denne er delt inn i grunnleggende deler Nei Ging Gong 1, 2 og 3. Etter hvert vil vi implementere Luo Han Gong inndelt etter de 16 stillingene som dette treningstrinnet er bygget opp av og endelig Kong Jin Gong.

 

Hver enkelt del innholder også noe informasjon som du kan dele med andre utøvere på ditt eget trinn og generelt diskutere Qigong med andre kursdeltakere.

Mange av dere trener regelmessig på daglig basis og averserer videre i vårt system raskt og andre velger å bruke lengre tid og avpasser sin egen utvikling etter dette.


Du logger deg inn med et brukernavn og passord som vi vil sende til deg når dette er klart. En egen logintjeneste ser du til venstre i skjermbildet. Dersom du har glemt ditt brukernavn eller passord kan du benytte vår automatiske tjeneste for å få tilsendt nytt passord eller brukernavn. Dette er det lenker til i samme feltet som du bruker når du logger deg inn.


Dersom du trenger ytterligere assistanse kan du om ønskelig sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller en SMS til 92888862 som er nummeret til ansvarlig for drift av nettportalen.


Med vennlig hilsen
Western Academy of Medical Qigong

James

Sandvika, feb. 2012