Western Academy of Medicial Qigong kursvirksomhet i Norge


 

Grandmaster James A. Nystedt underviser i Medical Qigong, Western Academy of Medical Qigong

 

Vi arrangerer kurs på forskjellige steder i Norge. Kursene går over to dager. I løpet av kurset får man god innføring i den teoretiske og praktiske delen av Medical Qigong. Western Academy of Medical Qigong i Norge har sitt hovedkontor i Sandvika og arrangerer disse kursene for privatpersoner, bedrifter, foreninger og andre interesserte.

Det arrangeres også kurs i Finland, Nederland og Spania. Hver høst arrangeres et kurs enten på fjellet (Geilo) ved sjøen ellers i et varmere land (La Nucia i Spania) der kursdeltagere fra alle nivåer og forskjellige land kommer sammen. Disse kursene går over fire dager. Det gir muligheter til å bli kjent med andre deltagere som trener Medical Qigong på de forskjellige nivåer.

Kursene er til stor glede og inspirasjon for deltagerene.

James A. Nystedt ble Qigong Master i 1993 og Grandmaster i 1996 under Grandmaster Jiu Ling Peng. Han er naturmedisiner og akupunktør NAFO og var grunnlegger og rektor ved Nordisk akupunkturskole (NAHS) som er godkjent av China Beijing International Acupuncture Training Centre (CBIATC).

James A. Nystedt startet med sine Qigong kurs i 1988 og gjennom årene har det vært arrangert et betydelig antall kurs.  Han starter ikke lengre nye kurs i Qigong. Western Academy of Qigong vil videreføre denne kursvirksomheten ved hjelp av instruktører som har trent Medical Qigong gjennom lang tid.

 

 


Medical Qigong
Kurs i Medical Qigong Geilo 2004

Grandmaster

James A. Nystedt